FOR YOU


Na de diagnose staat je wereld van het ene op het andere moment op zijn kop. Je hebt te horen gekregen dat je borstkanker hebt. Je gaat een onzeker en angstig traject in bij het ziekenhuis. Een rollercoaster aan onderzoeken, specialisten en behandelingen volgen. En dan, ben je klaar met de behandelingen. Na een tijd ziet je omgeving jou alsof er nooit iets is gebeurd. Je gaat verder, je moet verder. Veel aandacht wordt minder aandacht, maar jij blijft achter met onzekerheid, vermoeidheid, angst, emoties, een ander lichaam en veel vragen.

 

JIJ

Een Yogini rosa Retreat is er speciaal voor jou: Jij bent een vrouw die de diagnose borstkanker heeft gehad. Het maakt niet uit wanneer, kort geleden of misschien al jaren geleden. Jij bent altijd welkom.

1-22

KRACHT & INSPIRATIE

Nieuwe energie opdoen in een veilige omgeving ver van huis samen met andere vrouwen op dezelfde reis. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en je kunt genieten op jouw manier. Niets hoeft, alles mag. Je wordt ondersteund om beter om te leren gaan met jouw eventuele vermoeidheid, angst en onzekerheid. Een week waarin je tijd krijgt om te verwerken en na te denken over je prioriteiten en mogelijke nieuwe stappen in je leven. Inspiratie en kracht halen uit je omgeving en de natuur. Het zijn in het hier en nu.

SAMEN

Je hoeft dit niet alleen te doen. Je bent welkom samen met je ‘zusje’. Je ‘zusje’ kan iedereen zijn, je moeder, je dochter, je vriendin. Een vrouw die je vertrouwt en die er altijd voor je is, een steunpilaar op dit moment in je leven.  Je hoeft niet samen te komen. Je bent natuurlijk ook welkom zonder een “zusje”.