HELP JE MEE?


Help je mee tijdens een retreat?

Wat fijn dat je interesse hebt om mee te helpen tijdens één van de “Yogini rosa Retreats”. De intentie is om samen met jou, je warmte, liefde en gespecialiseerde kennis, de vrouwen een onvergetelijke week te bezorgen. Je krijgt de gelegenheid om een “Yogini rosa Retreat” op een hele bijzondere manier van binnenuit te beleven en iets moois te doen voor deze groep vrouwen. Misschien ben jezelf wel ervaringsdeskundige en wil je iets doen voor lotgenoten.

Doel

Het doel is om jaarlijks 20 Yogini rosa Retreat weken te verzorgen. Hiervoor zijn teams nodig met vrouwen zoals jij, die een week lang hun tijd, energie en specialisme inzetten om gezamenlijk een heel speciaal retreat te verzorgen voor vrouwen die het heel goed kunnen gebruiken.

Expertise en meer

Voor alle volunteers geldt dat ze minimaal één hele week meedraaien in de community tijdens het retreat. Je werkzaamheden blijven dus niet alleen bij jou expertise, maar je springt bij waar het nodig is. Het is een intensieve week maar het klimaat, de omgeving, de groep en het team zullen je veel terug geven. Je kunt het emotioneel en fysiek aan om een week lang om te gaan met mensen met kanker. Je zet je in vanuit interesse, betrokkenheid en liefde voor de gasten en de ander teamleden. Meertaligheid is een pré aangezien we ook yoginis uit andere landen zullen ontvangen.

 

Iconen15

Wie hebben we nodig?

Yoga docente: jij ben een gecertificeerd yoga docente en jouw lessen worden als heel fijn ervaren. Je bent bekend met helende yoga of je hebt ervaring met yoga en borstkanker. Het programma voor de week is uitgewerkt maar we vragen om het compleet te maken en het op jouw manier over te brengen. Je wordt deze week ondersteunt door andere teachers die deel uitmaken van het team op Tenerife.

Massage therapeute/oncologisch fysiotherapeute: jij bent een gecertificeerd specialiste die ervaring heeft met masseren bij borst kanker. Je bent in staat om 14 vrouwen gedurende de week de behandelingen te geven die zij op dat moment nodig hebben.

Mindfulness trainster: jij bent een gecertificeerd mindfulness trainster en bent in staat om aan de yoginis mindfulness workshops te geven. Tevens kun je op psychosociaal vlak ondersteuning bieden.

Yogi  Cook: eerlijk en gezond koken met de seizoenen mee en zoveel mogelijk uit onze eigen tuin. Voeding is een belangrijk onderdeel van een Yogini rosa Retreat week. Je hebt ervaring met de vegetarische keuken en verzorgd met gemak 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag. Je bent creatief en maakt heerlijke healthy bites en de lekkerste drankjes voor een groep vrouwen die alle energie kunnen gebruiken. Je wordt ondersteund door collega’s uit het vaste team. We hebben bestaande week menu’s maar je bent ook in staat om separaat te koken voor vrouwen met bijvoorbeeld een allergie. Je maakt onderdeel uit van het begeleidingsteam en je verzorgt ook kookworkshops.

Yogatografe: je bent een kei in het schieten van mooie spontane sfeerbeelden en weet mensen mooi vast te leggen. Tijdens de week maak je foto’s en video’s die we vastleggen als aandenken. De beelden zullen ook gebruikt worden op de website en blogs. Je bent ook yogadocente, zodat je altijd bij de yogalessen kunt assisteren.

.

Yogablogger: je bent een blogger (of hebt er altijd al een willen zijn), je kunt je inleven in een Yogini rosa. Je bent bij voorkeur meertalig, creatief en hebt het in je om het gevoel en de energie die tijdens een week vrijkomt te vertalen naar een mooi verhaal. Het is belangrijk om nieuwe Yoginis, donateurs en potentiële partners bekend te maken met de “Yogini rosa Retreats”. Je bent ook yogadocente, zodat je altijd bij de yogalessen kunt assisteren.

Twee in één

Ben jij een yogini met een combinatie van de diverse expertises? Ben je bijvoorbeeld een yogadocente en ook masseur of je bent mindfulness trainster en toevallig ook yogadocent? Dan is dat twee in één!

Langer mag ook

Ben jezelf voor langere tijd beschikbaar om mee te draaien op Tenerife dan vinden we dat een heel fijn plan. Laat het ons weten en wie weet draai je een heel seizoen mee met diverse retreats.

Wat betekent het voor jou?

Als ruil voor jouw tijd en energie krijg je een hoop plezier en liefde terug. Je verblijft op de Finca met de anderen vrijwilligsters in een gedeelde kamer. Het verblijf op de Finca, je vliegticket en onkosten worden vergoed door de “Yogini rosa Foundation”.

Iets voor jou?

Herken je jezelf in één van bovenstaande posities of ken je iemand die goed in het team zou passen en haar passie wil delen? Stuur dan een mail met motivatie naar foundation@yoginirosa.com zodat we contact met je op kunnen nemen. Wij kijken er naar uit!