Wahé Yoga Verdieping Retreat

met

Gitty de Gier

Reinier Dorrepaal

14 May – 21 May 2022


EEN DIEPGAAND RETREAT

Een heerlijk voorjaarsretreat.

Ben je geïnteresseerd in het volledige pad van yoga en wil je yoga meer integreren op dagelijkse basis?

Is Ashtanga yoga je practice of wil je deze prachtige traditioneel vorm van yoga goed leren kennen?

Geniet van een prachtige omgeving en stilte en kom naar dit retreat. 

MANDALA DE MASCA

Gelegen boven de Masca kloof van Tenerife gaan we een week lang de diepte in met Yoga. Voor de vierde keer gaan we met een retreat naar Tenerife.  Dit jaar in samenwerking met de gepassioneerde Ashtanga Yoga teacher en goede vriend Reinier Dorrepaal.

We hebben in Mandela de Masca een plek gevonden, waar we de teachings, yoga en liefde voor natuurlijk eten kunnen delen. Midden in de natuur, in een heerlijk warm klimaat, kunnen wij als groep ontspannen en op avontuur gaan naar binnen.

ASHTANGA YOGA

We openen de ochtenden met practice op basis van Ashtanga groepsles of Mysore-style-practice*. We richten ons erop om het retreat zoveel mogelijk all-level yoga aan te bieden. Je leert, verdiept en beoefent de Ashtanga practice , waarbij wij zo individueel mogelijk zorgen voor begeleiding van iedere student.

Ashtanga bestaat uit een aantal vaste series van opeenvolgende houdingen die op dynamische wijze in elkaar overlopen. Het principe van een vaste serie geeft duidelijkheid en creëert rust. Het is daarnaast, indien nodig, individueel aan te passen op basis van jouw specifieke mogelijkheden.

Ashtanga maakt je soepel en sterk, maar dit is uiteindelijk niet waar het om gaat. Het gaat erom wat zich van binnen afspeelt en dat is niet zichtbaar aan de buitenkant. Het is voor een ieder een uniek proces. Het is jouw ervaring. Er zit niets competities in yoga.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Dit is een retreat wat je elk jaar zou willen doen en dat ook veel langer zou mogen duren. Door een puur en teruggetrokken leven te leiden in de natuur, geef je je practice en spirituele beoefening volledig aandacht en daarmee verdieping.

Weg uit je eigen omgeving en het vele moeten, vind je hier de tijd en ruimte om het ook te verwerken en een plek te geven. Blijf gewoon eens een uurtje in een hangmat liggen na een les en zie wat er bovenkomt.

We bieden veel, maar je bent altijd vrij eens iets over te slaan.

ACHTVOUDIGE PAD

Ondersteunend aan dit proces zijn er lectures gewijd aan de filosofie – het 8-voudige pad – van yoga. In het westen denken we bij yoga vaak alleen aan de derde stap binnen het ACHTVOUDIGE PAD van yoga, namelijk de houdingen. Maar hoe zit het nou precies met alle 8 de stappen die de basis voor yoga vormen en hoe integreer je dat in je leven op dagelijkse basis. Hierbij wordt de zusterwetenschap Ayurveda niet vergeten.

WAT BIEDT DEZE REIS JOU?

Met de retreat wordt alles tot in de detail voor je verzorgd. Boek enkel een vlucht* en transfer** voor jezelf en geniet voor € 1.095,- p.p. van:

  • 7 nachten accomodatie bij Mandala de Masca
  • 3 “Garden-to-table“ maaltijden per dag
  • natuurlijke bites in de middag
  • heerlijke verfrissende natuurlijke drankjes
  • koffie en thee
  • Yoga, pranayama en meditatiesessies
  • Lectures & workshops
  • Op woensdag is er vrijblijvend de mogelijkheid om te mediteren op de vulkaan El Teide met een waanzinnig uitzicht. Na het ontbijt in de natuur, rijden we door naar een hippie strandje voor een duik in de zee en lunch op het strand. Kosten voor deze dag incl. alle maaltijden € 45,- p.p (non-profit)

*De volgende vluchten hebben we voor deze retreat op het oog:

– Vliegmaatschappij Transavia: Amsterdam – Tenerife-Sud Zaterdag 14 mei 14:20 – 18:05 uur

– Vliegmaatschappij Transavia: Tenerife Sud – Amsterdam, Zaterdag 21 mei 18:55 – 00:25 uur

** Het is mogelijk om voor € 40,- p.p. een transfer te boeken van vliegveld Reina Sofia Sur naar Mandala de Masca en weer terug. Dit is op basis van 4 personen in een taxi en het Mandela de Masca busje. Een individuele transfer kunnen wij uiteraard ook tegen geldend taxitarief ( 45 minuten) verzorgen. Je kan ook een auto huren.


Voor meer informatie en praktische zaken over deze week via onderstaande link

of neem direct contact via Wahé Retreats

Wahé Retreats

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, buitenshuis en de tekst 'RETREAT TENERIFE MANDELA DE MASCA RETREAT w WAHÉ HET ACHT-VOUDIGE PAD VAN YOGA &ASHTANGA VINYASA PRACTICE 14 MEI 21 MEI 2022'

BOOK
THIS
RETREAT
BOOK
THIS
RETREAT

Share this retreat