Leadership Vitality Retreat

with

Ingeborgh & Sandra

3 March – 9 March 2018


Verlang je naar een week voor jezelf waarin je nieuwe energie en inspiratie opdoet, alle dagelijkse stress kan loslaten, je kan laven aan de kracht en schoonheid van de natuur en met innerlijke rust en vitaliteit weer naar huis gaat?

Een week naar het ruigere, indrukwekkende noord-westen van Tenerife, waarin je een innerlijke reis maakt om jouw persoonlijke weg te vinden naar meer gezondheid, energie en voldoening in het dagelijkse (werk)leven?

Ga dan met ons mee op deze bijzondere journey!

Wat kun je verwachten

We combineren in deze reis Kundalini yoga met een leiderschaps-ontwikkelingstraject.

Hierbij is er overigens ook nog ruim voldoende tijd over om te zwemmen, te wandelen, te lezen, Tenerife te verkennen, voor een heerlijke massage of om gewoon niets te doen.

Het leiderschaps-ontwikkelingstraject bestaat uit een aantal stappen die je gedurende de week doorloopt en die je helpen vanuit een dieper bewustzijn over wie je bent, welke (energetische) gebieden in jou en jouw (werk)leven stromen en stagneren, tot een plan te komen voor het vergroten van jouw vitaliteit, creativiteit en plezier in het werk en in je privéleven.

Met deze (hernieuwde) energie en levendigheid kun je op jouw beurt weer anderen inspireren en dienen.

De impact van jouw persoonlijk leiderschap wordt vergroot.

Kundalini

Kundalini yoga is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd.

Het versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van jouw levenskracht. Je wordt er energiek, flexibel, ontspannen en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn!

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s.

 

Wat we bieden

  • Een mooie lokatie met zwembad op een bijzondere plek in de bergen: Mandala de Masca
  • Ruime éénpersoonskamers met eigen badkamer en wc
  • Gezond en lekker vegetarisch  eten volgens de yogalifestyle.
  • Elke ochtend, middag en avond yoga en meditaties, als onderdeel van een leiderschaps-ontwikkelingstraject
  • Individuele coaching
  • Mogelijkheid tot massage (tegen betaling)

Kosten

Privé: € 1.250,-  exl. 6% BTW en reiskosten, op basis van een éénpersoonskamer met eigen badkamer en toilet.

Zakelijk: € 1.500,-  exl. 6% BTW en reiskosten, op basis van een éénpersoonskamer met eigen badkamer en toilet.

Wie zijn wij

.

Ingeborg Herdingh

Ingeborg Herdingh (1968) is organisatie-psycholoog, gecertificeerd kundalini yoga docente, oprichter van Yoga Leadershipjourneys en tevens partner van The Human Effect. Eerder heeft ze gewerkt bij de Baak, management centrum VNO-NCW en bij ING in diverse advies- en managementfuncties.

Ingeborg heeft een passie voor het ontwerpen en begeleiden van diepgaande verandering in organisaties, leiderschaps- en professionaliseringstrajecten, het werken met (management)teams en persoonlijke coaching. Ze wil bijdragen aan een klimaat in organisaties waarin mensen zich kunnen openen voor zichzelf en anderen en (persoonlijk) leiderschap durven tonen. Een resultaatgerichte omgeving waarin er ook genoeg veiligheid is om onderliggende emoties en kwetsbaarheid te kunnen delen, zodat het creatieve potentieel tot bloei kan komen.

Wat haar drijft bij het organiseren en leiden van Yoga Leadership journeys is haar eigen ervaring met de kracht en werking van Kundalini yoga, haar passie voor reizen en het besef van de helende werking van de natuur. De combinatie van werken aan diepgaande transformatie in een setting van plezier, lichtheid en ontspanning maken de journeys een bijzondere belevenis voor deelnemers en haarzelf.

.

.

.

Sandra Jacobs

Sandra Jacobs (1972) is gecertificeerd Kundalini yoga en Yin yoga docente en geeft Kundalini yoga in Breda. Tevens is ze opgeleid tot ademcoach en shiatsu masseuse. Na jarenlang evenementen te hebben georganiseerd voor de zakelijke markt is zij zich volledig gaan richten op het geven van yogales. Ook heeft ze een passie voor reizen en een aantal jaren als reisbegeleider in Azië gewerkt.

Ze wil mensen door yoga, ademtherapie en shiatsu massage in contact brengen met hun eigen kracht en potentie. Inmiddels is Kundalini yoga voor Sandra een levensstijl geworden waarbij ze niets liever wil dan deze passie overbrengen.

Sandra ondersteunt Ingeborg tijdens de journeys. Tevens verzorgt zij de contacten in het voortraject en tijdens de journeys kan Sandra een ontspannende shiatsu massage verzorgen.

 

 

Heb je interesse?


Informatie en aanmelding

Meer informatie over Yoga Leadership Journeys vind je hier Voor aanmelding kun je bellen met Ingeborg Herdingh: 06 – 51989739 of Sandra Jacobs: 06 – 33584398 of je stuurt een mail via info@yogaleadershipjourneys.nl

BOOK
THIS
RETREAT

Share this retreat